Fri frakt over 1000 kr 

Close

Søk

Landing...

02.12.2022

Slik pynter du til jul med stil

Gjør juledekorasjonen unik med de eksklusive, håndmalte ornamentene fra The Hice.

Juleornamenter på marmorplate

Dette er julepynt som vil piffe opp ethvert julebord, gi en ekstra touch til juletreet eller bli et eksklusivt blikkfang alene. Til julebordet anbefaler vi å mikse gammelt og nytt, kombiner gjerne med ulike materialer som lin, porselen, krystall og grønne grener. Lag ditt eget tema, eller velg den julepynten som er mest personlig for deg.

Dekket julebord

Julen er høytid sammen med familie og venner, men også en tid for å ha det gøy, så det er lov å gjøre noe nytt og annerledes! Kombiner gamle, klassiske julekuler med de fargerike figurene, så vil de garantert bli et blikkfang på juletreet.

Tips; Bytt ut med forskjellige slikebånd for å gi dekorasjonen et helt nytt uttrykk!
Jente holder julepynt med silkeband

Ikke minst er ornamentene også den perfekte gaven til den som setter pris på noe unikt. Pakk de inn som en gave i seg selv, eller bruk de som et eksklusivt tilbehør til gaveinnpakkingen for å få prikken over i´en.

julepynt på gaveinnpakking

thehice julegave juleinspirasjon jul2020

Cookies

Cookies

Vi bruker informasjonskapsler på nettstedet vårt for å gi deg den mest relevante opplevelsen ved å huske dine preferanser og gjenta besøk. Ved å klikke “Godta”, samtykker du i bruken av alle informasjonskapslene