Fri frakt over 1000 kr 

Close

Søk

Landing...

Salgsbetingelser

På the Hice / Bhcwood AS org nr: 828 408 762 er det trygt og enkelt å handle. Vi tilbyr rask levering, samt 30 dager åpent kjøp. Moms er inkludert i alle priser. Under ser du våre fullstendige kjøpsvilkår. 

Angrerett

Ifølge angrerettloven har kunden 30 dagers angrerett, dette innebærer at du har rett til å angre kjøpet ditt ved å informere om dette til The Hice  innen 30 dager fra den dagen du, eller en annen part, har tatt imot den bestilte varen (angrefristen). 

Hvis Kunden ønsker å bruke angreretten, må Kunden, før angrefristen har løpt ut, sende en tydelig beskjed til The Hice via e-post hello@thehice.com Kunden må i denne beskjeden oppgi navnet sitt, adressen sin og annen relevant informasjon, for eksempel bestillingsreferanse, fakturanummer og navnet på produktet. 

Hvis Kunden bruker angreretten sin, skal Kunden betale for returkostnadene. Kunden er ansvarlig for produktets tilstand etter at Kunden har mottatt produktet og under retursendingen. Produktet skal returneres innen 14 dager fra den datoen The Hice fikk melding om at Kunden gjør angreretten gjeldende. Produktet skal sendes godt emballert, i god tilstand og i originalesken og/eller -emballasjen.

Kontakt oss alltid før du returnerer en vare, slik at vi lettere og raskere skal kunne hjelpe deg. Vi sender en returadresselapp som skal brukes når du sender varene tilbake. 

Hvis Kunden bruker angreretten, skal The Hice refundere beløpet Kunden har betalt for produktet, inkludert forsendelseskostnader. Eventuelle ekstra forsendelseskostnader som skyldes at Kunden velger en annen levering enn standard leveransen The Hice tilbyr, er unntatt refusjonen. Ved retur av en del av en bestilling, vil forsendelseskostnadene ikke bli refundert. The Hice har rett til å trekke fra et beløp fra det beløpet som skal refunderes tilsvarende verdiforringelsen for produktet, sammenlignet med produktets originalverdi, hvis, og i den grad, slik verdiforringelse skyldes at Kunden har håndtert produktet utover det som trengs for å fastslå dets funksjon eller karakteristikker.

The Hice skal tilbakebetale beløpet uten unødvendig forsinkelse, men ikke senere enn 14 dager fra datoen The Hice mottok Kundens tilbakekallingsmelding. The Hice skal kunne utsette tilbakebetalingen inntil The Hice har mottatt produktet, eller Kunden har levert bevis for at produktet er blitt returnert, for eksempel ved en leveringsbekreftelse. Tilbakebetaling skal skje til Kunden med den betalingsmetoden som Kunden har valgt, med mindre noe annet er avtalt, eller hvis det er noen innsigelse mot slik tilbakebetaling.

Feil levert eller manglende vare

Om du mangler en vare eller har fått feil vare levert, må du melde fra om det til kundeservice innen 5 dager fra den dagen du mottok pakken. Oppgi hvilken vare som mangler eller hva som har blitt feillevert, så hjelper vi deg.

Reklamasjon

Dersom du mottar en skadet vare, vennligst kontakt oss og beskriv detaljert skaden. Du som kunde har ansvar for å pakke opp og kontrollere at produktene i pakken din er feilfrie etter at du har mottatt dem. Om pakken er skadet ved levering, skal du melde fra om skaden direkte til ditt Postombud når du henter ut pakken, eller til transportfirmaet som leverte pakken din. Send inn feilmeldingen din til kundeservice, så hjelper vi deg. Vi betaler returfrakten ved en eventuell retur av vare på grunn av reklamasjon. Ved en eventuell tvist, har vi som policy å følge beslutningene til Forbrukerrådet. 

Kjøper har alltid reklamert tidsnok dersom det skjer innen 2 måneder fra mangelen ble oppdaget eller burde blitt oppdaget. Reklamasjon kan skje senest to år etter at kjøper overtok varen. Dersom varen, eller deler av den, er ment å vare vesentlig lenger enn to år, er reklamasjonsfristen fem år. Reklamasjon til selgeren bør skje skriftlig.

Klage

Skulle vi avvise en eventuell klage, har du mulighet til å øve klage til Forbrukerrådet.

Force Majure

The Hice er unntatt sine forpliktelser til kjøpsavtalen om det inntreffer omstendigheter som ligger utenfor The Hice sin kontroll. Dette kan for eksempel være lovgiving, streik, krig, terrorisme, brann, oversvømmelse, naturkatastrofer eller liknende hendelser. 

Fraktkostnad & Levering

Levering skjer med Bring. Ordre som kommer inn før kl. 13.00 på arbeidsdager, sendes alltid innen 24 timer, gitt at produktene finnes på lager. Brings leveringstid er 2-5 dager, avhengig av hvor du bor i Norge. Du har rett til å heve kjøpet ved eventuell leveringsforsinkelse. Tilbakebetaling vil skje innen 14 dager. Det tilkommer ingen tollavgifter eller andre avgifter ved sending til Norge.

Vi leverer dessverre ikke til Jan Mayen (NO 8099) eller Svalbard (NO 9170-9179).

Salg til mindreårige

Hvis du er under 18 år, må du ha tillatelse fra verge for å bestille fra oss.

Priser

Prisene du finner på våre nettsider, er dagsaktuelle, inklusive 25 % moms og i NOK. Momsen vises i kassen, med eventuelle fraktkostnader, før du bekrefter kjøpet. Om momsen endres, har vi rett til å endre prisene motsvarende. Prisjusteringer kan skje når som helst, uten forvarsel. 

Betaling

Kunden kan bruke den betalingsmåten de ønsker som til enhver tid er tilgjengelig på siden. Selve betalingen blir holdt av frem til det tidspunktet The Hice starter å pakke ordren og gjøre den klar for sending. Da blir betalingen trukket.

Rabattkode

Flere rabattkoder eller rabatter kan ikke kombineres, om ikke dette tydelig angis i vilkårene for den spesifikke rabattkoden. Kunden har selv ansvar for å angi korrekt rabattkode, og prisjusteringer på grunn av feilaktig rabattkode kan ikke justeres i etterkant. 

Uavhentede pakker/forsendelser

Dersom pakker ikke hentes ut, forbeholder The Hice seg retten til å fakturere kunden for fraktkostnader, retur frakt og håndteringskostnader med totalt kr 200. Ved tunge gods eller gods med ukurant størrelse tilkommer kostnad ifølge aktuell frakttabell. Om du har valgt faktura som betalingsalternativ, er fakturaen inkludert i pakken, og det er derfor viktig at du henter pakken og betaler denne innen 14 dager for å unnvike påminnelsesavgift og renter. Eventuell faktura for uavhentet pakke sendes gjennom vår samarbeidspartner Dintero.

Garanti

Garanti som gis av selgeren eller produsenten, gir kjøperen rettigheter i tillegg til de kjøperen allerede har etter ufravikelig lovgivning. En garanti innebærer dermed ingen begrensninger i kjøperens rett til reklamasjon og krav ved forsinkelse eller mangler

Leveringsmetode

Ved leveranser bruker vi Bring og Porter Buddy. I kassen velger du om varene skal leveres til ditt nærmeste postkontor, eller om du vil ha hjemlevering.

Sikkerhet & Personvern

The hice garanterer at vi aldri leverer ut dine personopplysninger eller e-postadresse til tredjepart, så fremt det ikke foreligger spesielle grunner, f.eks. at politi, statsadvokat eller lignende ber om opplysninger. Du har rett til å få den informasjon vi har registrert om deg, og hvis du mener den er feilaktig eller irrelevant, kan du be om rettelse eller fjerning fra vårt kunderegister. Kontakt i så fall hello@thehice.com

Cookies

Cookies

Vi bruker informasjonskapsler på nettstedet vårt for å gi deg den mest relevante opplevelsen ved å huske dine preferanser og gjenta besøk. Ved å klikke “Godta”, samtykker du i bruken av alle informasjonskapslene