Fri frakt over 1000 kr 

Close

Søk

Landing...

Personvern

Generelt

Vi som leverer nettsiden www.thehice.com, er en del av Bhcwood AS, org. Nr 825 408 762, Sollerudveien 15e, 0283 Oslo, Norge.
Med benevningene «vi, våre, vårt og oss» nedenfor menes The Hice.
For å kunne registrere en kundekonto hos oss, og for å kjøpe produkt(er) via vår nettside må du ha fylt 18 år. Om du er under 18 år, må du ha foresattes godkjenning. Gjennom kjøp av produkt(er) fra vårt sortiment, registrering av kundekonto hos oss, bruk av enkelte av våre tjenester på vår nettside og/eller bruk av noen av våre mobiltelefon applikasjoner, godkjenner du våre til enhver tid gjeldende generelle vilkår, og bekrefter dermed at opplysningene du oppgir om deg selv, er riktige.
Vi forbeholder oss retten til å kunne endre de generelle vilkårene. De eventuelle endringene trer i kraft tidligst 30 dager etter at de justerte vilkårene er tilgjengelige på vår nettside.

Hvilken informasjon samler vi inn?
Informasjon du gir oss. Du kan, indirekte eller direkte, gi oss informasjon om deg selv på mange måter, slik som når du gjennomfører et kjøp hos The Hice. Dette kan være:

 • Personlig informasjon og kontaktinformasjon – navn, fødselsdato, personnummer, tittel, faktura- og leveringsadresse, e-postadresse, telefonnummer, osv
 • Betalingsinformasjon – kreditt- og debetkort informasjon (kortnummer, utløpsdato, CVV), fakturainformasjon, kontonummer, osv
 • Informasjon om varer/tjenester – detaljer om varene du kjøper.
 • Informasjon om samhandling mellom deg og The Hice – hvordan du bruker tjenestene våre, inkludert nettsiders svartid, nedlastings feil, inn- og utgangs måte, samt leveringsbekreftelser når vi kontakter deg.
 • Informasjon om enheten – f. eks. IP-adresse, språkinnstillinger, nettleserinnstillinger, tidssone, operativsystem, plattform og skjermoppløsning.
 • Geografisk informasjon – din geografiske posisjon.

Informasjonen du gir oss, samt informasjonen om varer/tjenester og finansiell informasjon, er vanligvis påkrevd for å inngå et avtalefestet forhold med oss. Resten av informasjonen vi samler inn er vanligvis nødvendig til andre formål, som forklares nedenfor.
Kommunisere med deg. The Hice kan også bruke dine opplysninger for å sende deg periodiske nyhetsbrev og annen kommersiell informasjon om produkter og/eller tjenester og for å utføre kundeundersøkelser gjeldende våre tjenester (eks. etter at du har kontaktet kundetjenesten vår) via elektroniske kommunikasjonskanaler og via telefon. Du kan alltid trekke tilbake ditt samtykke for disse formål ved å sende en e-post til hello@thehice.com

Vi vil også kunne sende deg relevante tilbud via e-post samt sms, om du ikke ønsker dette kan du alltids trekke tilbake ditt samtykke ved å sende oss en e-post til hello@thehice.com

Hvem kan vi dele informasjonen med?

Vi kan overføre eller dele informasjon om deg til utvalgte tredjeparter, som listes nedenfor. Vi tar alle rimelige juridiske, tekniske og organisatoriske hensyn for å sikre at informasjon om deg behandles sikkert og beskyttes i tilstrekkelig grad når den overføres eller deles med slike utvalgte tredjeparter.
Logistikk- og transportbedrifter. The Hice kan overføre informasjon om deg til leverandører og underleverandører for å utføre våre avtalefestede forpliktelser overfor deg, og til andre formål som beskrevet i denne personvernerklæringen.
Leverandører og underleverandører. The Hice kan overføre informasjon om deg til leverandører og underleverandører for å utføre våre avtalefestede forpliktelser overfor deg, og til andre formål som beskrevet i denne personvernerklæringen..
Betalingspartnere, Kredittopplysningsbyråer og lignende leverandører. Dine personopplysninger kan deles med kredittopplysningsbyråer og leverandører av lignende tjenester for å bedømme din kredittverdighet når du søker om å betale med en av The Hice betalingsmåter, og for å bekrefte din identitet og adresseinformasjon.
Myndigheter. The Hice kan oppgi nødvendig informasjon til myndigheter slik som politiet, skattemyndigheter eller andre myndigheter dersom vi er pålagt dette ved lov eller om du har samtykket til det. Et eksempel på lovpålagt deling av opplysninger er for å motvirke hvitvasking og terrorfinansiering.

Avhendelse. I følgende situasjoner kan dele personopplysninger med en tredjepart:

 • Dersom The Hice selger eller kjøper virksomheter eller eiendeler, kan personopplysninger deles med den potensielle kjøperen eller selgeren av slik virksomhet eller eiendeler.
 • Dersom The Hice eller en vesentlig del av The Hice eiendeler blir kjøpt av en tredjepart, kan personopplysninger om The Hice kunder utleveres og deles.

Hvor lenge lagrer vi personopplysninger?

Vi lagrer personopplysninger så lenge det er nødvendig for å oppfylle våre avtalefestede forpliktelser overfor deg, og som det er påkrevd i henhold til lovfestede lagringstider. Når vi lagrer personopplysninger til andre formål, slik som for å forhindre hvitvasking, for å oppfylle lover om regnskapsføring og forskrifter om kapitalkrav, lagrer vi personopplysningene bare så lenge det er nødvendig og/eller påkrevd ved lov for hvert formål.

Dine rettigheter til tilgang, endring og sletting

 • Rett til tilgang. Du kan be om en utskrift av opplysningene du vil se, og verifisere de opplysningene vi har om deg. Det koster ingenting å få en slik utskrift.
 • Rett til endring. Du har rett til å korrigere feilaktige eller ufullstendige opplysninger om deg selv.
 • Rett til sletting (“retten til å bli glemt”). Du har rett til å be om at dine personopplysninger slettes dersom opplysningene ikke lenger er nødvendige til det formålet de ble samlet inn for. Derimot kan det finnes juridiske forpliktelser for The Hice, som hindrer oss fra å umiddelbart slette deler av dine opplysninger. Disse forpliktelsene stammer fra regnskapsførings- og skatteregler, bank- og hvitvaskingsloven, men også fra forbrukerkjøpsloven.
 • Be om tilgang, endring eller å bli glemt. For å få tilgang til, endring eller for å bli slettet sender du en e post til hello@thehice.com For å behandle ditt ærende behøver The Hice informasjon fra deg som styrker din identitet, slik som ID-handling, førerkort eller kopi av pass.
 • Hva med informasjonskapsler og lignende sporingsteknologi?

Vi bruker informasjonskapsler og lignende teknologi for å kunne tilby en skreddersydd opplevelse på nettet.
Hvis det er noen andre spørsmål angående personvernreglene, kan du kontakte oss ved å sende en epost til hello@thehice.com

Cookies

Cookies

Vi bruker informasjonskapsler på nettstedet vårt for å gi deg den mest relevante opplevelsen ved å huske dine preferanser og gjenta besøk. Ved å klikke “Godta”, samtykker du i bruken av alle informasjonskapslene