Fri frakt over 1000 kr 

Close

Søk

Landing...

30.11.2022

Morsø Forno gir deg grill, pizzaovn og utepeis i ett

 

Drømmer du om å gjøre uteplassen mer behagelig og spennende? Morsø Forno er designet av den anerkjente designeren Klaus Rather og er ikke hvilken som helst grill. Bruk den som ovn, terrassevarer eller for belysning på sene sommerkvelder. Grillen er vedfyrt, og krever ingen gass eller kull. Her får du både en fantastisk grill, utepeis og pizzaovn i ett, alt du trenger til grillsesongen!

Ovnen er laget av støpejern og leveres med en keramisk pizzastein og avtagbar skorstein. Derfor passer den også ypperlig til å lage velsmakende og allsidige retter – fra saftige biffer til røkt laks eller hjemmelaget sprø pizza.

 

 

Vi selger også alt du trenger av tilbehør, slik at du kan lage ditt helt unike utekjøkken. Terra og Garden er de perfekte utebordene for plassering av grillen din. De er laget i pulver lakkert stål slik at de skal tåle nordiske somrer. De har praktiske hjul og kroker for oppheng av redskaper. Morsø grillen finnes både som vedfyrt og med Gass, Morsø Multi har kombinasjonen av gass, ved og briketter.

 

Varm opp ovnen

Se hvordan du enkelt og effektivt varmer opp Morsø Forno, så den er klar til matlagning her

  

 

 


 

Lag en autentisk Italiensk Pizza på Morsø Forno

Start med å tenne ovnen min 30 minutter før du er klar til å steke pizzaen. Tilbered en god pizzadeig på forhånd – vi digger oppskriften fra Jan Vardøen sin bok “Ekte Italiensk Pizza”. Du finner oppskriften her  Ta en titt på videoen til Gorm, hvor han viser hvordan han lager Italiensk Pizza på ovnen her

  


 
 

Morsø sine produkter er i støpejern og vil få patina over tid. Hvis du vil bli kvitt slitasje og rust, kan du enkelt få ovnen til å “skinne” igjen. Se hvordan:

  

 

Cookies

Cookies

Vi bruker informasjonskapsler på nettstedet vårt for å gi deg den mest relevante opplevelsen ved å huske dine preferanser og gjenta besøk. Ved å klikke “Godta”, samtykker du i bruken av alle informasjonskapslene