Fri frakt over 1000 kr 

Close

Søk

Landing...

02.12.2022

Lidenskap for kaffe

Nordmenn er lidenskapelig opptatt av kaffe. Det er ingen andre som drikker like mye kaffe som oss per innbygger. Det samme gjelder oss i The Hice, vi har derfor tatt inn verdens beste kaffe fra Supreme Roastworks i Oslo. Dette passer perfekt med kaffe produktene vi i The Hice har fra Fellow, Miir og Acaia.

 

 

 

 

Supreme Roastwork er en café og brenneri i Oslo, hjemmet til noen av de beste brenneriene i verden. Supreme Roastwork ble startet av Magnus og Odd Steinar i 2008. I 2013 åpnet de café øverst på Grünerløkka i Oslo. I 2015  ble Odd Steinar verdensmester i kaffekunst. 

 

 

 

Ikke rart denne er en favoritt hos alle baristaer! Få perfekt kvernet kaffe med kaffekvernen fra Fellow, og bonus at den ser uforskammet bra ut på kjøkkenbenken.Kvern med presisjon, brygg med sansene og få kaffen perfekt temperert.

 

 

 

 

Enten du er kaffeekspert eller nybegynner, vil Stagg dripper fra Fellow hjelpe deg med å brygge den perfekte kaffen. 🙌🏻Se instruksjon her: https://youtu.be/qzYdJdnxZD0

 

 

 

 

Mer her https://thehice.com/

Cookies

Cookies

Vi bruker informasjonskapsler på nettstedet vårt for å gi deg den mest relevante opplevelsen ved å huske dine preferanser og gjenta besøk. Ved å klikke “Godta”, samtykker du i bruken av alle informasjonskapslene