Fri frakt over 1000 kr 

Close

Søk

Landing...

29.11.2022

Forleng levetiden på klærne dine med håndsteamer og nuppefjerner

Håndsteamer – din favoritt fra

STEAMERY Stockholm

Det er ikke uten grunn at Steamery Stockholm har vunnet best i test. De er enkle å pakke med på reisen og gjør at du alltid har glatte, rynkefrie klær når du trenger det. Håndsteamerne er ikke bare et effektivt alternativ til stryking og klesvask, men også et bærekraftig valg. På få minutter forvandler den varme dampen en krøllete skjorte til et nystrøket resultat, dampen reduserer også uønsket lukt og bakterier. Å steame klærne er også skånsomt for fibrene. Det blir litt som å lufte klærne sine. På denne måten slipper du å vaske like hyppig, klærne varer lengre i tillegg til at du sparer både energi og vann på å vaske mindre. 

steamer blue jeans
nuppefjerner paa ullgenser

Ikke bare er de superhandy å ta med på tur, de ser også veldig lekre ut. Enkel å ta med seg på helgetur og forretningsreise, her sparer du både tid og plass. Fungerer på alle slags materialer bortsett fra lær og semsket skinn.

vaskemiddel og en yogablokk

Steamery har også utviklet vaskemidler som skal pleie og ta vare på alle klærne dine. Odor Control er et høyeffektivt vaskemiddel som fjerner uønsket lukt og bakterier. Spesielt utviklet til sport og fritidsklær. Mens Delicate er spesielt utviklet for ømfintlige tekstiler som ull og silke. 


Se tips og guides på Steamery sin hjemmeside https://steamerystockholm.no/care-for-fashion

 

Cookies

Cookies

Vi bruker informasjonskapsler på nettstedet vårt for å gi deg den mest relevante opplevelsen ved å huske dine preferanser og gjenta besøk. Ved å klikke “Godta”, samtykker du i bruken av alle informasjonskapslene