Fri frakt over 1000 kr 

Close

Søk

Landing...

02.12.2022

Håndlagde duftlys rett fra Los Angeles

Vi elsker duftlysene fra P.F Candle Co

P.F Candle Co er et Los Angeles-basert merke som spesialiserer seg på dufter. Deres motto er å få livet til å lukte litt bedre – og har produkter som duftlys, diffusere, romspray, røkelse og parfyme. Ekteparet bak merket mener at duft skal være en hverdagslig luksus, og produktene har high-end kvalitet, men til rimelige priser. 

Det fine gyldenbrune glasset gir lyset et antikt og rustikt look som også komplimenterer innredningen i hjemmet. Og etter lyset er brukt opp så kan glasset brukes på nytt. Kanskje til en liten plante, eller til oppbevaring av strikker og smånipps på baderomsbenken.

Alle produktene er veganske, og ftalatfri – alltid. Lysene er laget med 100% lokal-vokst soyavoks. Alle produktene er utviklet, produsert, testet, pakket og sendt av P.F-teamet på deres lager i Los Angeles.

 

Nå har vi også fått inn best-selger duftene i 370 ml glass, opptil 70 t brennetid.

 

Cookies

Cookies

Vi bruker informasjonskapsler på nettstedet vårt for å gi deg den mest relevante opplevelsen ved å huske dine preferanser og gjenta besøk. Ved å klikke “Godta”, samtykker du i bruken av alle informasjonskapslene