Fri frakt over 1000 kr 

Close

Søk

Landing...

30.11.2022

De beste julegavetipsene 2020

Er du på jakt etter julegave, men usikker på hva du skal gi? Vi har plukket ut noen av våre favoritter fra The Hice Shop til både han og henne, og deler de beste julegavetipsene med deg her!

 

Hårstrikker fra Corinne

Med håstrikkene fra Corinne får du aldri en dårlig hårdag. De populære, håndlagde strikkene er laget i ekte, førsteklasses italiensk skinn og kommer i flere forskjellige varianter. Dette har også blitt utpekt som årets «it-produkt», så her er det bare å sikre seg et eksemplar under juletreet. Perfekt gave til hun som har alt, men som samtidig setter pris på noe unikt.

Jenter med haarstrikker fra corinne

Drikkeflaske og camp cup fra Miir

De geniale drikkeflaskene fra Miir holder drikken kald opptil 24 timer eller varm opptil 12 timer. Dette er julegavetipset til den som har alt, en flaske som er super til jobb, treningstimen, på stranden eller på skitur. Et annet alternativ er camp cup fra Miir, her kan du ha alt fra kaffe til vin i koppen som har mange av de samme temperaturegenskapene som flaskene. Camp cup kommer med lokk og er den perfekte turkamerat. Sist, men ikke minst, så er gir du også en julegave med god samvittighet fra Miir: førsteklasses stål som ikke setter smak, klimavennlig og fokus på design forward.

skaaler med camp cup fra miir

flaske fra miir

Superundertøy og skisokker fra Falke Sport

Jubileumskolleksjonen til Falke Sport kommer i deilig merinoull og er skreddersydd til skikjørere og langrennsentusiaster. Hold varmen samtidig som du har på deg superundetøy som er både mykt og fleksibelt. Både superundertøyet og skisokkene kommer til han og henne. Jubileumskolleksjonen til Falke kommer i begrenset opplag, så her er det bare å sikre seg et unikt plagg som garantert blir vinterens favoritt.

Yogamatte fra Manduka

Har du hørt om verdens beste yogamatte? Hvis ikke så har nettopp yogamattene fra Manduka dette ryktet på seg. Dette er den ultimate yogamatten både for de mest erfarne, men også for nybegynnerne. Hva med å gi en yogamatte og et nettkurs på yoga til julegave? Hjemmetrening er i vinden som aldri før, og en smidig yogamatte er alt du trenger for å komme i gang.

Laboratorio Olfattivo

Italienske Laboratorio Olfattivo er kjent for å lage ekte luksus tappet på flaske. Her får du de deiligste såpene, bodylotion, hand sanitisere og diffusere. Såpene er økologiske og uten bruk av syntetiske stoffer. Hver duft er helt unik og kun fremstilt av de beste ingredienser. Her har du den perfekte vertinnegaven eller en unik julegave for den som er opptatt av eksklusive detaljer i interiøret.

Fellow

Er du ute etter et julegavetips til en ekte kaffeentusiast eller barista bør du definitivt vurdere å legge en gave fra Fellow products under juletreet. Her velger du uten tvil kaffeprodukter fra øverste hylle. Ikke bare ser de bra ut, de er nøye utviklet og har vunnet flere priser for både design og funksjon. Vannkokeren sørger for at vannet alltid holder den temperaturen du ønsker, og kaffekvernen gir deg alltid mulighet til å lage akkurat den kaffen du måtte ønske. Se alle våre produkter fra Fellow her.

mann lager kaffe

Cookies

Cookies

Vi bruker informasjonskapsler på nettstedet vårt for å gi deg den mest relevante opplevelsen ved å huske dine preferanser og gjenta besøk. Ved å klikke “Godta”, samtykker du i bruken av alle informasjonskapslene